Hoe gaan jullie te werk?


Onze werkwijze is helder en transparant!

Samen om de tafel...
Als eerste zullen wij samen om de tafel gaan om uw specifieke wensen te bespreken, want zeker bij unieke medailles en onderscheidingen geldt: geen twee zijn er gelijk!

Voorstel
Naar aanleiding van ons gesprek en eventueel gemaakte schetsen, gaan wij het ontwerp voor uw medaille maken. Tevens is met u het gewenste aantal en verdere uitvoering besproken, zodat wij met het voorstel en een vrijblijvende offerte bij u terug kunnen komen.

Akkoord!
Als u het ontwerp en de offerte heeft goedgekeurd doet u een aanbetaling. Op dat moment gaat de productie voor u aan de slag. Van het ontwerp wordt een stempel gesneden en van deze stempel worden de medailles, onderscheidingen of pins in uit het metaal geslagen. Vervolgens wordt het product gepolijst, eventueel ingekleurd, desgewenst van een epoxy laklaag voorzien en tenslotte afgemonteerd met halslint, halskoord of halsketting.
Iedere medaille of onderscheiding wordt vervolgens per stuk in een plastic zakje verpakt.

Gereed
Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de productie. Op het moment dat uw producten gereed zijn ontvangt u daarvan bericht. U kunt deze dan komen afhalen tegen contante betaling van het restantbedrag, of wij zenden u de producten toe.

De ontwerpen en digitale documenten blijven intellectueel eigendom van De Medaille Specialist. Deze mogen dan ook zonder toestemming van De Medaille Specialist niet voor andere doeleinden gebruikt worden.